Verzending & levertijden

De verzendkosten voor een pakket tot 10 kg. binnen Nederland zijn € 7,65. Je kunt je producten ook afhalen bij Hanne Hoeve in Westerhoven.

Als je je bestelling op een werkdag voor 16:00 uur hebt geplaatst, verzenden wij deze binnen 48 uur. Je pakket is via Track & Trace (PostNL) te volgen. De code hiervan krijg je per mail toegezonden.

Hanne Hoeve walnoten verzenden

Retourneren & klachten

Hanne Hoeve doet er door middel van grondige kwaliteitscontroles alles aan om alleen de beste walnootproducten te leveren. Echter, walnoten en walnootolie zijn natuurproducten. Het kan onverhoopt voorkomen dat één van onze producten niet aan je verwachtingen voldoet.

Het is natuurlijk vervelend als je niet tevreden bent over onze producten of onze dienstverlening. Wij doen ons uiterste best om je klacht naar ieders tevredenheid op te lossen. Stuur je ons een mail met daarin je klacht en je gegevens? Je kunt ook ons contactformulier invullen.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.Wil je je walnoten of walnootproducten retour sturen, dan moet je dit binnen 14 dagen na aankoop aan Hanne Hoeve melden. Hanne Hoeve bekijkt samen met jou wat een passende oplossing is. Uit hygiënisch oogpunt en veiligheidsoverwegingen kunnen wij géén geopende retourgoederen accepteren.

Hanne Hoeve walnoten gezond

Bewaaradvies

Walnoten en walnootolie zijn natuurproducten. Wil je dat je walnootproducten lang vers blijven,  volg dan ons bewaaradvies op. Zo geniet je nog langer van de versheid van onze walnoten en walnootolie.

(On)gepelde walnoten
Bewaar zowel de noten in de dop als de gepelde noten goed afgesloten op een koele en donkere plek. De walnootproducten van Hanne Hoeve blijven op deze manier tot een half jaar heerlijk vers.

Ambachtelijke walnootolie
Ambachtelijke walnootolie van Hanne Hoeve is verpakt in een steengoedkruik, zodat de geur en smaak van de olie zo lang mogelijk behouden blijven. Bewaar de steengoedkruik met olie op een koele, donkere plek. Bijvoorbeeld in de kelder. Op deze manier is de olie houdbaar tot minstens één jaar na de persdatum. De persdatum vind je aan de onderkant van de steengoedkruik.

Hanne Hoeve walnoten